Wonen

Fraai aan een verkeersluw en kindvriendelijk hofje gelegen hoekwoning, op ruime kavel met stenen berging.Indeling:
Begane grond: entree, hal, toilet met fontein, trapkast, ruime doorzonkamer, open keuken;1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers, badkamer met douche, wastafel en 2e toilet;2e verdieping: via een vaste trap te bereiken ruime zolderverdieping, hier is de mogelijkheid voor het realiseren van een 4e kamer.Bijzonderheden:
Verplichting tot zelfbewoning en verbod op doorverkoop in de eerste twee jaren na eigendomsoverdracht.
Tuin via een achterom te bereiken.

Aan een rustige straat gelegen, tegenover een plantsoen, intern te moderniseren hoekwoning met aangebouwde stenen berging en besloten tuin met achterom.

Indeling o.a.:
Ruime entree/hal met meterkast, toilet met fontein, trapopgang en provisiekast. Riante woonkamer met een parketvloer, dichte keuken met eenvoudig keukenblok zonder apparatuur. Toegang tot bijkeuken.
1e verdieping: overloop, drie goede slaapkamers en een badkamer voorzien van douche, ligbad en wastafel.
2e verdieping: vlizotrap naar ruime bergzolder met opstelplaats cv-/combiketel.

Aan het einde van een rustig hofje gelegen, op een perceel van maar liefst 367 m², een te moderniseren hoekwoning met een zeer ruime tuin op het noordwesten met achterom en een aangebouwde stenen berging.

Indeling o.a.:
Entree/hal met meterkast, toilet met fontein, trapopgang en provisiekast. Woonkamer, dichte keuken met keukenblok zonder apparatuur. Aangebouwde houten tuinkamer met toegang tot de stenen berging.
1e verdieping: overloop, drie goede slaapkamers en een badkamer voorzien van douche en wastafel.
2e verdieping: vlizotrap naar bergzolder.

Aan een verkeersluw hofje bieden wij u deze tussenwoning aan met ruime stenen berging.
Kaveloppervlakte 161 m². Inhoud van de woning ca. 333 m³. Bouwjaar 1956.Indeling:
Begane grond: entree, hal, trapkast, toilet met duoblok, eenvoudige keuken, woonkamer;1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers waarvan 1 met balkon, badkamer met wastafel en douche;2e verdieping: via een vlizotrap bereikbare zolderberging. Hier is tevens de opstelplaats voor de CV-ketel.Bijzonderheden:
Tuin bereikbaar via een achterom;
Voorzien van overwegend isolerende beglazing;

Aan het einde van een autoluw woonerf tegen een rustig plantsoen gelegen te moderniseren eindwoning met tuin op het noordoosten en aangebouwde stenen berging.

Indeling o.a.:
Entree/hal met meterkast, toilet met fontein, trapopgang en provisiekast. Woonkamer, dichte keuken met keukenblok zonder apparatuur. Aangebouwde stenen berging met opstelplaats cv-/combiketel
1e verdieping: overloop, drie goede slaapkamers en een badkamer voorzien van douche, toilet en wastafel.
2e verdieping: vaste trap naar bergzolder.

Aan een rustige straat gelegen tussenwoning met vrijstaande stenen berging en tuin met achterom.

Indeling o.a.:
Entree/hal met meterkast, toilet met fontein, trapopgang en provisiekast. Woonkamer met een laminaatvloer, dichte keuken met keukenblok zonder apparatuur.
1e verdieping: overloop, drie goede slaapkamers en een badkamer voorzien van douche en wastafel.
2e verdieping: vlizotrap naar bergzolder met opstelplaats cv-/combiketel.

Helft van dubbel woonhuis met eigen oprit, diepe achtertuin en berging in een kindvriendelijke woonomgeving gelegen. Deze woning is grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing.Indeling:
Begane grond: entree, hal, toilet met fontein, ruime trapkast, trapopgang, woonkamer, eenvoudige keuken;1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers, vaste kasten, badkamer met wastafel en douche, via een vlizotrap naar de.......2e verdieping: ruime zolderberging met CV-opstelplaats.Bijzonderheden:
Diepe achtertuin via een achterom te bereiken.

Royale appartement met een ruime terras gelegen op de 2e verdieping van het appartementencomplex 'De Elfterborgh'. Het appartement beschikt over een eigen (fietsen)berging en parkeerplaats in de parkeerkelder. Indeling:
entree, hal, meterkast, toiletruimte, woonkamer met toegang tot het terras en open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur, 2 slaapkamers, ruime badkamer voorzien van inloopdouche, 2e toilet en wastafelmeubel en inpandige berging met c.v.-ketel en aansluiting voor wasmachine. Bijzonderheden:
Er is een leeftijdsgrens van 55+ van toepassing.