Basic page

Teamwork

Welkom bij Hallo Losser. Een team van circa 20 Lossernaren runt nu dit platform.

Waarom? Omdat wij geloven dat de Gemeente Losser vitaal en energiek blijft:  als inwoners elkaar weten te vinden; als we weten wat er speelt in het dorp; als kleurrijke inwoners van onze gemeente een plek hebben om hun verhaal te vertellen; als we gemakkelijk initiatieven kunnen delen en daardoor samen dingen kunnen realiseren!

Hallo Losser heeft geen mening. Hallo Losser wil initiatiefrijke dorpsgenoten, maar ook dorpsraden, participatieraden, welzijnsinstellingen, en politici die wél een mening hebben een plek bieden om deze kenbaar te maken. Wij werken daarom intensief samen met al deze partijen en passen het format van het platform regelmatig aan naar hun wensen.

Hallo Losser is van u, Lossernaar, namelijk! Als je zaken hebt die je wilt delen met 23.000 dorpsgenoten kan dat! Een klik op deze link en je hebt onze nieuwsredactie te pakken. Doe mee met ons! Ook als je zin hebt om deel uit te maken van ons enthousiaste team benj u méér dan welkom. Wij hebben nog heel veel plannen om Hallo Losser uit te bouwen en daarvoor zoeken we 10 nieuwe teamleden. Om te communiceren over werken, wonen, winkelen, kunst , cultuur, historie, sport, hobby, jeugd, familieberichten, politiek en sociale activiteiten. Dat kan met tekst maar ook door het maken van blogs of vlogs. 

En ... er staat altijd een teamlid klaar om je te helpen. Wij bieden ook de mogelijkheid om je via een korte cursus te bekwamen. En ook belangrijk om te vermelden, vele werkzaamheden kun je vanuit huis doen. Dus van harte welkom bij Hallo-Losser.

Op de volgende manieren kun je in contact komen met Hallo-Losser

  1. Wil je een afspraak voor een eerste kennismaking over de diverse activiteiten van Hallo-Losser?  Mail naar info@hallolosser.nl voor een afspraak.
  2. Je kunt ook contact opnemen via een klik op een van de onderstaande teamleden die je kent?
  3. Door ons te bezoeken tijdens de spreekuren in het Lossers Hoes. Wij zitten op de eerste verdieping op de vide. Je vindt ons in ieder geval donderdagmorgen 17 mei a.s. tussen 10.00 en 12.00 uur. Of vanaf de 24ste mei wekelijks op donderdagmiddag van 13.30 tot 16.00 uur.
  4. Kennismaken met bijna het hele team op 7 juni 2018 s'avonds . Een van de twee "gezellige" avonden in het jaar waar het gehele team aanwezig is. Mail voor een uitnodiging naar info@hallolosser.nl. o.v.v.  groot teamoverleg 7 juni 2018.

Klik op een van de posters voor contact

Nienke Snippert

Han Heck

Niels Bouwhuis

Wouter Huisman

Rob Wegdam

Wibo Haverkate

Angelique Fiselier

Karin Keur

Inge Scholten

Stineke Niehenker-Jurg

Astrid Kühlkamp

Ingrid Legters

Rick Nijhuis

Sietse Smit

Peter Langela