Nieuws

Zwaargewonde bij ongeval in Overdinkel (update)

Zaterdagavond rond 18.00 uur raakte een 27-jarige man uit Losser met zijn auto door nog onbekende oorzaak van de weg. De auto kwam tegen een boom tot stilstand en de bestuurder raakte daarbij zwaar gewond.

Nadat hij door de brandweer was bevrijd uit zijn auto werd hij met nog onbekend letsel door een toegesnelde ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Bijtincident.

In diverse media, waaronder De Telegraaf en TC Tubantia, circuleren berichten dat een hulpverlener zou zijn gebeten door de bestuurder van de auto. Volgens de politie van Losser klopt dit, maar wel met de nuancering dat dit zeer waarschijnlijk het gevolg was van het opgelopen trauma.

"Wij gaan er vanuit dat er geen sprake was van opzet en we hopen dan ook dat dit niet teveel rumoer in de media oplevert" laat de politie weten.

update 10:40: 
Via Facebook laat de echtgenote van de gebeten brandweerman weten dat het goed met haar man gaat. "Al vele telefoontjes en appjes gekregen met de vraag hoe het met Mike is. Mike is inderdaad de brandweerman die gebeten is door het slachtoffer van het ongeval eerder deze avond. Met Mike gaat het gelukkig goed. Hij heeft een oppervlakkig wondje en heeft een tetanus spuit mogen halen. Het slachtoffer heeft waarschijnlijk gereageerd zoals hij heeft gedaan door zijn verwondingen van het ongeval. Wij wensen het slachtoffer het allerbeste toe" aldus het bericht op Facebook.

Inmiddels is bekend geworden dat de bestuurder van de auto zwaar gewond in het ziekenhuis ligt.

Zwaargewonde bij ongeval in Overdinkel

Hoofdstraat.

De Hoofdstraat was lange tijd afgesloten. Een verkeersregelaar twitterde dat hij 3 uur in de kou het verkeer stond te regelen.

Twitter

Hallo Losser fotograaf Bob Snippert was ter plaatse en trof een ravage aan. "Overal lagen onderdelen van de auto en gereedschap" zegt de fotograaf. De bestuurder was duidelijk overstuur en moest gekalmeerd worden.

Zwaargewonde bij ongeval in Overdinkel

112Twente publiceerde onderstaande video op YouTube:

 

afbeelding van Peter Langela

Door: Peter Langela

Peter Langela (1962) is nieuwsredacteur en bestuurslid van Hallo Losser en van RTV-Losser. Hij is ondernemer en werkt daarnaast als start-up coach voor Universiteit van Twente, Novel-T en imec. istart. nl. Peter is actief op Twitter, Instagram en LinkedIn.