Nieuws

Vrijwilligers getrakteerd

Vrijwilligers van de Voedselbank en de vrijwilligers die Ferdi de Boer assisteren bij het verzamelen van oude metalen, en hun partners, zijn zaterdagavond 17 december uitgenodigd voor een diner in het wok restaurant de Orchidee in Losser.

Waardering 

Ferdi wil met dit gebaar zijn waardering uitspreken voor al diegenen die druk zijn om de voedselpakketten voor de voedselbank op orde te brengen. Door het inzamelen van oude metalen heeft Ferdi de laatste jaren al ruim 120 000 euro kunnen besteden aan goede doelen zoals: Voedselbank, Good Cause Rally, Senioren Carnaval, Maartenstede-Oldenhove-Tiekerhook, Pallet, Bijdrage St. Nicolaas, Aveleijn, Zonnebloem, t ’Winlo, Vluchtelingen, Losserhof, Kerstconcert, Samenloop voor Hoop, Rondvluchten en Ballonvaarten.

Niet alleen vrijwilligers

Niet alleen vrijwilligers kunnen genieten van de lekkernijen die in het wok restaurant geserveerd worden. Ook de mensen die noodzakelijker wijs een beroep moeten doen op de Voedselbank worden getrakteerd. Zij mogen met hun gezinsleden op zondagmiddag, als besloten club, aanschuiven bij de Orchidee. Om 16.00 uur is het wok restaurant weer geopend voor het publiek. Het noaberschap in Losser bloeit als nooit te voren.

afbeelding van Sietse Smit

Door: Sietse Smit

Redacteur, schrijver en regisseur.