Nieuws

Voorzitter VVV Jos Senger over Hallo Losser

Hallo Losser is een niet meer weg te denken medium in de sociale media. In een paar jaar uitgegroeid tot een digitale krant van formaat. Hallo Losser plaatst Lossers gerelateerd nieuws en vindt het door de inspanning van enkele vrijwillige redacteuren.

Hallo Losser zoekt vrijwilligers

Mede door het steeds meer bekend worden van Hallo Losser, vindt het nieuws Hallo Losser ook. Gelukkig vinden steeds meer mensen de weg om actualiteiten aan te bieden met het verzoek om het op Hallo Losser te plaatsen.

Niet alleen nieuws

Hallo Losser is niet alleen nieuws. Hallo Losser beschikt ook over vensters waarin actualiteiten betreffende andere wetenswaardigheden geplaatst worden. In totaal houden zich hier rond de 25 vrijwilligers mee bezig. Voorbeelden hiervan zijn het weer venster, het venster gezondheid, gemeente, winkelen, werken, wonen, noaberschap, kerk en welzijn. De agenda, waarin ook veel VVV-activiteiten worden opgenomen. Maar ook sport en hobby, Losser in beeld, kunst, cultuur en historie. De blogs die geplaatst worden, worden heel gretig gelezen. Dit is af te meten aan de bezoekcijfers die de technici maandelijks produceren. We willen deze vensters graag optimaliseren en zelfs uitbreiden.

Kwaliteit en continuïteit

Om de kwaliteit en de continuïteit te waarborgen, dan wel op een nog hoger niveau te brengen, hebben de vrijwilligers van Hallo Losser hulp nodig. De komende maanden is er een wervingsactie en vertellen de vrijwilligers waarom ze zich inzetten voor Hallo Losser en waarom. Ook komen enkele bekende Lossernaren aan het woord en vertellen wat zij van Hallo Losser vinden. Ditmaal vroegen wij de voorzitter van de VVV hoe hij over Hallo Losser denkt.

Jos Senger over Hallo Losser

Het is alweer enkele jaren geleden dat ik bij mijn wekelijkse bezoeken aan het gemeentehuis in Losser Rob Wegdam tegen het lijf liep en hij niet kon stoppen over zijn ideaal: Digitale Informatievoorziening in optima forma over de gehele gemeente Losser. En zie nu waar deze niet aflatende inzet toe heeft geleid. Vele vrijwilligers zorgen voor evenzoveel onderwerpen op Hallo Losser. Er kan geen evenement of activiteit in de gemeente Losser zijn of de reporters van Hallo Losser zijn erbij.

 

afbeelding van Sietse Smit

Door: Sietse Smit

Redacteur, schrijver en regisseur.