Nieuws

Video oproep: Wie wil Delano van Losser naar Hengelo brengen?

Delano Wardenaar uit Losser is DJ bij RTV-Losser en sinds kort ook bij RTV-Hengelo. Maar het is voor Delano niet eenvoudig om naar Hengelo te reizen, hij heeft nl. CP en hij is daardoor afhankelijk van een rolstoel.

Delano Wardenaar heeft CP: Cerebrale Parese, een stoornis die wordt veroorzaakt door schade aan de hersenen. Bij cerebrale parese zijn de hersenen niet in staat de juiste spanning aan de spieren door te geven en ze onderling op de goede manier te laten samenwerken. Hierdoor is hij afhankelijk van een rolstoel.

Delano heeft een busje waarmee hij vervoerd kan worden en een aantal mensen helpen hem hierbij. Maar voor zijn uitzending op vrijdagavond bij RTV-Hengelo zoekt Delano nog een paar mensen die het leuk vinden om hem te brengen en te halen. Bij RTV-Hengelo is koffie, wifi en een groep gezellige mensen aanwezig. Maar je kunt ook even boodschappen doen in de buurt.

Bekijk hier de oproep van Delano:

Heb je een rijbewijs en vind je het leuk om ca. 1 keer per maand op de vrijdagavond met Delano naar Hengelo te rijden, meld je dan. Vertrek uit Losser ca. 18:45 - terug in Losser ca 21:45. Je kunt ook eerst eens meerijden om te zien hoe dat gaat. 

De contactgegevens zijn:

Delano Wardenaar: delanowardenaar@outlook.com - 0636 547 377
Peter Langela: peter.langela@hallolosser.nl - 0634 685 589

We horen graag van je!

afbeelding van Peter Langela

Door: Peter Langela

Peter Langela (1962) is nieuwsredacteur en bestuurslid van Hallo Losser en van RTV-Losser. Hij werkt voor de Universiteit van Twente als business developer bij Novel-T en is daarnaast ondernemer. Peter is actief op Twitter als @peterlangela.