Nieuws

Twentse toppers vinden topper in Losser

De Twentse toppers zongen, maandagmiddag 26 maart, op de rode kruis middag in de Vicaryzaal van Zorggroep Sint Maarten. Natuurlijk zoals verwacht een middag verzorgd door Ferdi de Boer met koffie en gebak. Ferdi de Boer werd als topper verkozen omdat hij dit mooie festijn weer perfect had geregeld, maar ook als eerbetoon omdat Ferdi stopt met het verzamelen van oude metalen waar de opbrengst altijd ten goede kwam van goede doelen.

In het zonnetje

Door bewoners, vrijwilligers en personeel werden de toppers Ferdi en zijn vrouw Tiny in het zonnetje gezet. Tiny kreeg een mooie bos bloemen en Ferdi een verrassingspakket waar Ferdi en Tiny samen van kunnen genieten. Tevens werd er voor Ferdi gezongen omdat hij 70 jaar wordt binnenkort. Daarna ging het feest weer verder met de Twentse Toppers.

De drie toppers maakten er een mooi feestje van en er werd volop meegezongen. Verschillend medleys kwamen voorbij. Duitse, Hollandse en wals medleys. Met liederen van Amsterdamse grachten, ik hou van jou tot I say hello. Maar ook My way van Frank Sinatra. Werd het een geslaagde muzikale middag.

Poffertjes

Ondertussen werd iedereen in de Vicaryzaal maar ook op de woningen van Oldenhove voorzien van lekkere poffertjes van Merel events. Iedereen heeft weer geweldig genoten van een fantastische middag. Dit alles werd geregeld door Ferdi en Tiny de Boer.

 

afbeelding van Sietse Smit

Door: Sietse Smit

Redacteur, schrijver en regisseur.