Nieuws

Sinterklaas bezoekt kinderen RegioBank Losser

Vrijdagmiddag 23 november om 15.30 uur was Sinterklaas op bezoek bij de kinderen die klant zijn bij de RegioBank. Gelukkig kon de Sint, in deze voor hem wel hele drukke tijd, nog even tijd vrij maken om met de kinderen te babbelen en om natuurlijk hele leuke kadootjes uit te delen.

Gezellig druk

Het was een gezellige drukte in de bank. De drie zwarte pieten waren druk met het uitdelen van pepernoten en andere lekkernijen. Jolien Stoverinck, adviseur bankzaken en storemanager van de vestiging in Losser vertelt: “Er zijn maar liefst 121 kinderen in de leeftijd van 0 tot en met 9 jaar uitgenodigd door Sinterklaas.. Dit zijn allemaal kinderen die een spaar- en/ of betaalrekening bij ons hebben. 

Deze kinderen zijn rekeninghouder van een Zilvervlootrekening en/of een JongWijs-pakket. Onze JongWijs-klanten sturen wij daarom elke verjaardag een vrolijke kaart, voorzien van geldtips en weetjes, om zo zelf te leren sparen en betalen. Ouders krijgen, tot 18 jarige leeftijd van het kind, ook jaarlijks een kaart toegestuurd met praktische financiële tips.

 

afbeelding van Sietse Smit

Door: Sietse Smit

Redacteur, schrijver en regisseur.