Nieuws

Sint in ’t Trefhuus Overdinkel

Maar liefst 60 kinderen waren op bezoek bij Sinterklaas in ’t Trefhuus in Overdinkel. 

Sint viert verjaardag

Sinterklaas die de moeite had genomen om op de dag dat hij zijn verjaardag viert naar Overdinkel te komen. Onder auspiciën van Fundament in een fijne samenwerking met Kidsday werd het een heel gezellige middag voor de kleintjes. En wat een geluk. Er waren alleen maar lieve kinderen.

Chauffeurspiet

De minipiet die zo graag chauffeurspiet wil worden had die dag wel heel erg veel pech. Minipiet deed die morgen rijexamen maar slaagde helaas niet. En dat terwijl de chauffeurspiet al heel goed kan rijden. Er was een klein meningsverschil tussen de chauffeurspiet en de examinator. Maar goed dan moet de chauffeurspiet nog maar een paar rijlessen nemen en opnieuw examen gaan doen. Dat lukt vast. chauffeurspiet staat op de foto met een handje vol snoep voor de kinderen. Het is een hele lieve minipiet die volgend jaar beslist terug komt met het rijbewijs.

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid. Ben geboren in Weesp en ben later verhuisd naar Enschede.  Nu woon ik samen met mijn man 30 jaar in Losser, ben moeder van een dochter. Na een oproep van Hallo Losser voor meer vrijwilligers heb ik me aangemeld.