Nieuws

Scouting Dr. Ariensgroep start nieuw seizoen

Op 2 en 3 september start het nieuwe seizoen bij de Dr. Ariensgroep. Vanaf dan zijn alle leden wekelijks weer welkom om avontuurlijke activiteiten te ondernemen waarmee ze worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen.  

Zomerkampen
Tijdens de zomerstop hebben de verschillende leeftijdsgroepen niet stilgezeten, ze zijn in verschillende delen van Nederland en ook daarbuiten op zomerkamp geweest. De welpen (leden van 6 t/m 10 jaar) waren te vinden in Rossum. De scouts (11 t/m 14 jaar) hebben een week doorgebracht in Tilligte en hebben daar een week als piraten van de Dinkel geleeft. De explorers (14 t/m 18 jaar) hebben het nog verder gezocht, zij zijn naar Zeewolde geweest om daar een geweldig kamp te hebben gehad met onder andere een dag pretpark.

Gave activiteiten!
Gedurende het komende seizoen worden door de vrijwillige leidinggevenden weer heel veel leuke activiteiten georganiseerd voor de verschillende leeftijdsgroepen. De activiteiten zijn heel divers. Van het organiseren van een verkiezing van de stoerste scout tot het lopen van een spannende natuurtocht. Maar ook primitief wijze pizza’s bakken in een houtgestookte oven, abseilen en weekendkampen staan op het programma.

Laat je uitdagen!
Kan jij wel tegen een stootje? En spreken de activiteiten die hierboven staan opgenoemd je aan? Kom dan eens bij ons kijken! Je kunt de Scoutingsgroep Ariens vinden aan de smitsbreeweg 9 in Losser. Je mag drie keer gratis komen kijken.

Kijk voor meer informatie ook eens op onze website: www.ariensgroep.nl

afbeelding van Jack Scholtens

Door: Jack Scholtens

Jack Scholtens is werkzaam in verzorgingshuis Maartens-Stede in Losser en is bestuurslid van de Historische Kring Losser.