Nieuws

Rock & pop in de muziekkoepel

Op donderdag 15 juni zal in samenwerking met muziekschool ‘de Sleutel’ uit Losser een rock- & popconcert worden georganiseerd in de muziekkoepel in Overdinkel.

Het bestuur van de Stichting Muziekkoepel Overdinkel is zeer blij met dit concert, mede doordat het al  weer vijf jaar geleden is dat zo’n concert plaats vond in de koepel.

Er zullen drie bands op de planken staan van de koepel.  Eén van hen draagt de naam ‘Saving Sound’. Zij zullen songs spelen van onder andere de Eagles, Lena Park en James B. De tweede band die optreedt is ‘Six to One’. Zij laten zich inspireren door Pink, Linkin’Park en K’Choice. De laatste rockers zijn verenigd in ‘Jeopardy’. Zij spelen nummers van Arctic Monkeys, Blink 182 en Lou Reed.

Naast de bandoptredens zullen Pien Smits, Nelleke Manders en Bjorn Damhuis ook nog enkele liedjes zingen waarbij zij zichzelf met gitaar begeleiden.

Al met al een afwisselend concert van jongeren die hun hart aan de muziek hebben verpand.

Het bestuur hoopt dat ook vele jongeren de weg zullen vinden naar de koepel. Het optreden begint om 19.30 uur.

Rock & pop in de muziekkoepel

afbeelding van Peter Langela

Door: Peter Langela

Peter Langela (1962) is nieuwsredacteur en bestuurslid van Hallo Losser en van RTV-Losser. Hij is ondernemer en werkt daarnaast als start-up coach voor Universiteit van Twente, Novel-T en imec. istart. nl. Peter is actief op Twitter, Instagram en LinkedIn.