Nieuws

Pop-up store uit Amsterdam op Bruegheliaans Festijn

Tijdens de Bruegheldagen zal in de Raadhuisstraat een heuse 'pop-up-store' verschijnen. Geisha-Fashion uit Amsterdam zal een grote collectie komen laten zien.

"Speciaal voor deze dagen komt deze collectie naar Losser. We doen dit in samenwerking met Wigger-Mode, waarmee we al jarenlang samenwerken" aldus Mariet Huijgen, salesmanager bij Geisha-Fashion.

De collectie beslaat leuke broeken, shirts en jasjes. Allemaal uit de nieuwste collecties van dit najaar. Maar ook  blouses en vesten waar altijd iets op of aan zit. Leuke prints, uitgewerkte breisels en te gekke details zijn tekenend voor dit trendy mode merk.

Pop-up store uit Amsterdam op Bruegheliaans Festijn

Comfortabel en trendy.

De collecties van Geisha zijn altijd stoer, comfortabel en trendy. "Dit Nederlandse merk heeft een goede pasvorm en maakt altijd gebruik van uiteenlopende mooie stoffen. Dit maakt het heerlijk comfortabel in het dragen, en de collecties zijn altijd volgens de laatste trends en mode kleuren" zegt Paul Wigger.

Het merk Geisha is vertrouwd in de collectie van Wigger Mode in Losser. Er is altijd ruime keuze en er zijn volop combinatie mogelijkheden. De modeadviseuses weten als geen ander hoe je leuke combinaties maakt die passen bij jouw pasvorm, stijl en persoonlijke wensen. En natuurlijk maak je look af met leuke accessoires!

In de pop-up-store aan de Raadhuisstraat kan iedereen haar eigen combinaties maken en indien gewenst kan er gepast worden.

Aankoopbedrag terugwinnen.

Als klap op de vuurpijl kan men de waarde het gekochte terugwinnen. Bij aankoop kun je een lootje invullen. Na het weekeinde worden 3 winnaars getrokken.

afbeelding van Peter Langela

Door: Peter Langela

Peter Langela (1962) is nieuwsredacteur en bestuurslid van Hallo Losser en van RTV-Losser. Hij is ondernemer en werkt daarnaast als start-up coach voor Universiteit van Twente, Novel-T en imec. istart. nl. Peter is actief op Twitter, Instagram en LinkedIn.