Nieuws

Overdinkel krijgt een stoplicht

Kapsalon Irma wordt “House of Hair”,  gaat verhuizen en zet Overdinkel in kleur.

Na vele jaren e hebben gewerkt in de salon aan huis gaat Irma begin mei verhuizen. Ze blijft in Overdinkel maar neemt nu intrek in een pand aan de Hoofdstraat waar Pure Beauty van Rianne Nijland ook gevestigd is. Er wordt momenteel nog heel hard gewerkt in het pand om ervoor te zorgen dat ze begin mei van start kunnen gaan op de nieuwe locatie onder een nieuwe naam. 

Complete metamorfose

Kapsalon Irma is al een begrip in Overdinkel en omstreken. Al meer dan 35 jaar ervaring en expert op gebied van haar. Ook kan je bij ”House of Hair” terecht voor een complete metamorfose. 

Stoplicht Principe

Om u snel van dienst te kunnen zijn gaat ze gebruik maken van het ingenieuze 'Stoplicht Principe'.  In de etalage van mijn nieuwe locatie aan de Hoofdstraat in Overdinkel kunt u in één oogopslag zien aan de lichtkleur of u zonder afspraak 'direct' geknipt kunt worden.

Groen - U kan meteen geholpen worden en loopt u zonder afspraak naar binnen en is er een stoel voor u vrij.

Oranje - Even wachten u wordt zo snel mogelijk geholpen

Rood - Er is op dat moment even geen plek en zult u moeten wachten op uw knipbeurt.

U kunt dus zo binnen lopen maar ook bellen voor een afspraak en binnenkort start Irma met de mogelijkheid zelf online een afspraak te kunnen maken. Ze werken bij voorkeur op afspraak, maar u bent altijd welkom om even binnen te lopen.

 

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid.