Nieuws

Old Timerrit bewoners Tiekerhook

Zaterdagmorgen 9 juni om 10.00 uur stonden er 14 mooie oldtimers voor de ingang van de Tiekerhook. Iedereen kon mee want Ferdi de Boer had weer een mooie route gemaakt. Allemaal van die smalle weggetjes door de mooie natuur. 

Aardbeien of appeltaart

De eerste stop was bij Das Ausflugslokal Happens Hof. Daar werd onder het genot van een lekkere aardbeien of appel taart met koffie of thee lekker bij gekletst over wat er onderweg allemaal te zien was geweest. In het toepasselijke thema van de feestweken van de Tiekerhook "Oostenrijk", speelde Theo Gerhards verdienstelijk bekende Tiroler liederen op zijn accordeon.

Meezingers

Iedereen zong spontaan mee. Kufsteinlied, Böhmerwald en meer bekenden uit dat genre. Vervolgens weer de oldtimers in om de route te vervolgen langs de mooie velden en het kasteel van Bad Bentheim. Er waren enkel tevreden gezichten te zien toen iedereen bij de Tiekerhook weer uit de auto stapt.

Ferdi en Tiny de Boer

Ferdi en Tiny de Boer spelen het toch maar keer op keer klaar om de medemens die op extra verzorging is aangewezen, een fijne dag te bezorgen. Uiteraard gaat de dank ook uit naar de chauffeurs die reden en hun Old Timer ter beschikking stelden. Voor onderweg waren blokjes kaas en worst gesponsord door Borghuis Kaas.

 

 

 

afbeelding van Sietse Smit

Door: Sietse Smit

Redacteur, schrijver en regisseur.