Nieuws

Nu ook Facebook-pagina Oud Overdinkel

In navolging van de pagina 'Oud Losser' verdient ook Overdinkel zo'n prachtige pagina. Met prachtige oude kiekjes uit vervlogen tijden. 

Siny Rohring

Overdinkel hoe het eens was. Aldus Siny Rohring initiatiefneemster en beheerder van de pagina. Sinds kort is ook oud inwoner van Overdinkel Freddy Bakker als medebeheerder betrokken. "Herinnering aan Overdinkel" was tot voor kort actief met hetzelfde doel. Deze maakte o.a. gebruik van het vele mooie foto's omvattende archief van Siny. Toen deze er de brui aan gaf vatte Siny het idee op om zelf met zo'n pagina te beginnen. Wel is nog geprobeerd om e.e.a. van "Herinnering aan..." over te nemen maar de (ex) beheerder reageerde niet op een oproep.

Voor wie

Voor wie is Oud Overdinkel bedoeld? Voor iedereen die oud foto en videomateriaal van het kerkdorp heeft. Het is voor iedereen mogelijk om zelf foto's, artikelen, krantenknipsels, klassenfoto's etc. te plaatsen op deze pagina. Lukt dat niet? Dan kan men contact opnemen met de beheerders. Zij zullen hierbij dan behulpzaam zijn. Uiteraard kun je ook lid worden om alleen te kijken.

Op zolders

We zijn er van overtuigd dat er nog heel veel mooi oud foto/video materiaal bewaard is op zolders, in bijvoorbeeld oude schoenendozen. Hoe leuk is het om aan de hand van dat materiaal weer oude herinneringen op te halen en wellicht ook weer opnieuw contact te leggen met oude bekenden via Facebook. Het is leuk om te zien hoe Overdinkel er in het verleden uit heeft gezien, hoe het veranderd is. Aldus Siny en Freddy die met veel enthousiasme de bijdrages op de Facebookpagina tegemoet zien. Veel plezier op deze pagina. Oh ja, je kunt hem op Facebook vinden door te zoeken op: Oud Overdinkel

 

afbeelding van Sietse Smit

Door: Sietse Smit

Redacteur, schrijver en regisseur.