Nieuws

Nieuwjaarsreceptie ’t Trefhuus Overdinkel

Dinsdag 8 januari om 16.00 begon de nieuwjaarsreceptie in ’t Trefhuus te Overdinkel. Dit was de eerste keer dat er een nieuwjaarsreceptie georganiseerd werd.

Alle mensen uit Overdinkel en mensen die een relatie met ’t Trefhuus hebben, zoals clubs die gebruik maken van ’t Trefhuus, waren uitgenodigd.

Toespraak

Hans ter Heijne, voorzitter van het bestuur van de Stichting Kulturhus Overdinkel, sprak de aanwezigen toe en bedankte de vrijwilligers voor hun tomeloze inzet van het afgelopen jaar. Hij bracht een toost uit op het nieuwe jaar en spraak de hoop uit dat alles op oude voet zou doorgaan. De oliebollen en de glühwein gingen grif van de hand.

Vrijwilliger

Eén van de vele vrijwilligers van ’t Trefhuus, Trudes Oude Voshaar, zei het fijn te vinden dat deze nieuwjaarsreceptie georganiseerd werd. “Op deze manier geven wij de alleenstaande in Overdinkel ook de gelegenheid om eens in ’t Trefhuus te komen om een praatje te maken. Natuurlijk mag dat ook op andere dagen in het jaar, maar de nieuwjaarsreceptie geeft een doel om hier te komen. Maar voor de duidelijkheid, iedereen is welkom voor een praatje.”

Nieuwjaarsreceptie ’t Trefhuus Overdinkel

afbeelding van Sietse Smit

Door: Sietse Smit

Redacteur, schrijver en regisseur.