Nieuws

Lekker samen eten en elkaar ontmoeten

Op vrijdag 25 november organiseert HERA, de internationale vrouwengroep van Overdinkel, in samenwerking met stichting Fundament een Ontmoetingsavond in Overdinkel.

Gezellig samenzijn

De avond staat helemaal in het teken van met elkaar eten, praten, dansen en zingen, kortom een gezellig samenzijn van alle culturen in het dorp. De vrouwen van HERA bereiden diverse gerechten die in een lopend buffet worden aangeboden. DJ Bennie draait muziek uit alle windstreken om op te dansen en door de aanwezigen kan er ook muziek gemaakt worden.

De avond is in het ‘tTrefhuus in Overdinkel van18:00 uur tot 22:00 uur. De zaal is open om 17:30 uur. De entree is € 5,00 voor het buffet en de hele avond. Uw consumpties zijn voor eigen rekening. 

U kunt zich aanmelden tot en met maandag 21 november op telefoonnummer 053-5361850 of bij ‘t Trefhuus, Prins Hendrikstraat 1, 7586 BG Overdinkel, tijdens de openingstijden. 

HERA, internationale vrouwengroep Overdinkel valt onder stichting Fundament in Losser. De vrouwen hebben zelf het initiatief genomen om voor de inwoners van Overdinkel een serie ontmoetingsavonden te organiseren om onder het genot van een heerlijke maaltijd, een drankje en dansje elkaar te ontmoeten.

Uit eigen ervaring weten ze hoe prettig en belangrijk het is om deel uit te maken van een groep. Ze willen dit graag delen en een bijdrage leveren aan de samenhang tussen de mensen van Overdinkel en de gemeente Losser.U bent van harte welkom bij deze gezellige Ontmoetingsavond.

 

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid