Nieuws

Kinderkledingbeurs Losser

In het Tukkershoes in Losser, Bookholtlaan 21, wordt op zaterdag 31 maart van 9.30 tot 11.30 uur weer een kinderkledingbeurs gehouden.

Voordelige manier

De kinderkledingbeurs in Losser is al vele jaren een succes en populair onder ouders die hun kleding willen verkopen, maar ook onder ouders die op een voordelige manier kinderkleding willen aanschaffen. Op de beurs wordt kinderkleding in de maat 80 tot en met 188 aangeboden. De organisatie hecht veel waarde aan een mooi aanbod van schone, intacte en modieuze kleding. Het is dan ook zeker de moeite waard de beurs te bezoeken! Belangstellenden kunnen een deelnemersnummer aanvragen via e-mail kledingbeurslosser@hotmail.com.

Inbreng 30 maart

Er mogen 35 kledingstukken per huishouden worden ingebracht. De inbreng vindt plaats op vrijdag 30 maart van 18.00 tot 19.00 uur. De inbrenger bepaalt zelf de prijs van de kleding. Uitbetaling van de verkochte items (75 procent) en eventuele teruggave van de niet-verkochte items vindt zaterdag 31 maart plaats van 14.30 tot 15.15 uur. Deelnemers kunnen er ook voor kiezen om niet-verkochte kleding te doneren aan het goede doel. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Hopelijk wordt het wederom een geslaagde beurs met tevreden klanten en verkopers. Bijlagen: Link:

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid.