Nieuws

Kijkmiddag VierKeerWijzer en techniek

Op donderdag 21 maart van 17.00 uur tot 18.00 uur is er op basisschool De Saller voor alle belangstellenden een kijkmiddag. Een unieke mogelijkheid voor degene die meer wil weten over het thematisch werken en techniek op De Saller.

De leerlingen presenteren dan hun werkstukken rondom de thema’s van VierKeerWijzer. Ieder kind heeft opdrachten uitgewerkt vanuit zijn/haar talent(en). De leerkrachten zijn bijzonder trots dat ze deze uitdagende vorm van zaakvakkenonderwijs aan de leerlingen kunnen aanbieden. De leerlingen behalen prima resultaten en zijn erg gemotiveerd. Binnen de thema’s krijgen de leerlingen ook ontwerpende en onderzoekende techniekopdrachten aangeboden. Techniek is een geïntegreerd onderdeel geworden binnen VierKeerWijzer op De Saller.

Bent u nieuwsgierig geworden naar techniek en het thematisch werken, dan bent u van harte welkom op donderdag 21 maart.

Meer informatie is te vinden op www.saller.nl

 

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid. Ben geboren in Weesp en ben later verhuisd naar Enschede.  Nu woon ik samen met mijn man 30 jaar in Losser, ben moeder van een dochter.  Via het vrijwilligerswerk binnen de VVV De Lutte-Losser, heb ik 11 jaar als beroepskracht gewerkt bij de VVV-Ootmarsum.