Nieuws

Fundament start met De Maak Masjien

De Maak Masjien een nieuwe activiteit bij Stichting Fundament in samenwerking met PSanke.

Kinderen hebben een geweldige open blik op de wereld, ze zitten vol met fantasie en creativiteit  en dat is nou precies wat Fundament ze willen laten ervaren. De plek om de spelcomputer  even lekker te vergeten.  

Knutselen, verven, versieren en nog veel meer, werken  met stoffen, kralen, lekkers, verf, hout, papier of iets heel anders. Elke week weer iets nieuws en zorgt de stichting dat ze een top activiteit hebben. Iets te drinken en wat lekkers zit bij de prijs in. De activiteit is wekelijks (ook in de voorjaarsvakantie) op:

  • Woensdag van 14:00 tot 15:15 en van 15:45 tot 17:00 voor jongens en meisjes van 5 tot en met 10 jaar  
  • Vrijdag van 14:45 tot 16:00 voor jongens en meisjes van 5 tot en met 10 jaar.
  • De kosten bedragen € 7,- per keer

De Maak Masjien voor meiden.

"Wow wat een gave leeftijd, maar oh wat moeilijk om wat voor ze te verzinnen, horen we vaak" zegt Haico Muller. "Dat zagen we als een uitdaging en volgens ons is het gelukt. Lynn en Bente  zijn meiden in deze leeftijd en hebben ons geïnspireerd. We gaan bijvoorbeeld  gave musthaves maken, maar als jullie straks  naar de middelbare  school gaan of er al op zitten zijn make-up tips ook zeer welkom. Gaaf! een echte meidenavond met natuurlijk wat te drinken en te knabbelen, dat hoort erbij".

  • Elke 1e woensdag van de maand van 18.00 – 19.30 uur  voor meiden van 11 tot en met 13 jaar.  
  • De kosten bedragen € 10,- per keer

Voor opgave kun je bellen met Stichting Fundament (De Muchte) tel: 053-5369400 of mailen naar info@stichtingfundament.nl.






 

afbeelding van Peter Langela

Door: Peter Langela

Peter Langela (1962) is nieuwsredacteur en bestuurslid van Hallo Losser en van RTV-Losser. Hij is ondernemer en werkt daarnaast als start-up coach voor Universiteit van Twente, Novel-T en imec. istart. nl. Peter is actief op Twitter, Instagram en LinkedIn.