Nieuws

Foto's in de Wall of fame

Gisteravond werden de foto’s van de prinsen in de Wall of fame gehangen.

Voor de prins carnaval van de gemeente Losser is het volgens Marcel Bruns  de grootste eer van een heel carnavals seizoen om je eigen foto te mogen hangen in de “wall of fame” van de Gaffel Oaskes.Elk jaar op de 11 van de 11 om 20.11 is het de opening van een nieuw carnavalsseizoen. Dit jaar is er gekozen om het een avond eerder te doen. Dit komt door de opkomst van de hoogheid van de Bookelbuulkes op de zaterdag de 11 van de 11.

Jeugdprins

De eerste die zijn foto mocht ophangen is aan het  jeugdtrio, Prins Steyn samen met zijn Jeugdprinses Brit Holkenbrink en het Gaffel Oaske Thijs Kamphuis. Het Oaske ondernam een dappere poging via een ladder om de foto op te hangen. Na een paar keer lukte het hem om de foto op de juiste plek te hangen.

 

Jongerenprins

Daarna is het de beurt aan het Jongeren Prins Buck I samen met zijn Adjudanten Yves en Rik. Dit gaat onder begeleiding van de vrolijke klanken van de Hof kappel. Al snel hangt de jongeren Prins op de hoogst haalbare plek in de Wall of fame van de jongeren hoogheden.

Prins Marcel

Als laatste maar niet de minste is het de eer aan de Prins van Losser 2016 Marcel de III. Marcel is trots dat hij ook in de Wall of fame mag hangen. Hij heeft net zoals heel Losser een prachtig carnavalsjaar 2016 beleefd en bedankt een ieder daarvoor. Hij feliciteert de eerste nieuwe hoogheden van de gemeente Losser. Het zijn Graaf Kjell met zijn Adjudanten Kars en Jörn van de Veldmuuskes Overdinkel. Dan is het de beurt aan Prins Marcel samen met zijn Adjudanten Hans Pleijhuis en Maarten Toevank om de foto op te hangen.Dan hangt de foto van Prins Marcel ook op zijn plek.

Dit zijn de laatste plichtplegingen van Prins Marcel en zo loopt voor de Prinsen en Prinses en Aoske het canavalsseizoen 2016 langzaam ten einde.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid