Nieuws

Filmhuis Losser presenteert

 Todos lo saben (Everybody Knows) op woensdag 13 februari

Spannende film

Todos lo saben met Penélope Cruz en Javier Bardem in de hoofdrollen is een spannende film, waarin de verhoudingen binnen een Spaanse familie op scherp worden gezet door de vermissing van een kind. Laura (Penélope Cruz) en haar gezin reizen vanuit Buenos Aires terug naar haar geboortedorp in Spanje voor een huwelijk. De bruiloft is een grote reünie met de hele familie, dorpsvrienden en haar oude liefde Paco (Javier Bardem).

Wanneer het feest ruw verstoord wordt door de verdwijning van Laura’s dochter, staat het leven van de familie op z’n kop. In hun zoektocht naar antwoorden komen lang verborgen familiegeheimen boven drijven.

Openingsfilm Cannes

Todos lo saben  is de nieuwe film (2018) van tweevoudig Oscarwinnaar Asghar Farhadi (A Separation en The Salesman). Deze psychologische thriller was de openingsfilm van het Cannes Filmfestival en werd tevens geselecteerd voor de Officiële Competitie.

Wanneer

Woensdagmiddag 13 februari om 14.00 uur in Filmhuis Losser, Erve Kraesgenberg.

Bookholtlaan 25, 7581BB  Losser. Telefoon 053 5360556. www.kraesgenberg.nl

Duur van de film is 2 uur en 13 minuten.

Toegang 6 euro, gratis koffie of thee.
 

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid. Ben geboren in Weesp en ben later verhuisd naar Enschede.  Nu woon ik samen met mijn man 30 jaar in Losser, ben moeder van een dochter. Na een oproep van Hallo Losser voor meer vrijwilligers heb ik me aangemeld.