Nieuws

Feestelijke opening kunstgrasveld KVV

De weergoden waren KVV Losser goed gezind tijdens de opening van het derde kunstgrasveld.

Leuke activiteiten

De Jeugd Activiteiten Commissie had zijn uiterste best gedaan, om voor alle leeftijden, leuke activiteiten te organiseren. Een onderling toernooi voor de Mini League en voor de 12-13 jarigen was er een zeskamp. Ook kon de jeugd zich uit leven op de stormbanen, meedoen om de penaltybokaal en zich laten schminken. Er was een goede opkomst er hadden zich meer dan 200 jeugdleden aangemeld. Samen met hun (groot) ouders en broertjes en zusjes was het een gezellige drukte van belang op het sportpark!

Opening kunstgrasveld

Leo Eulderink en Swen Rijnbeek werden door de voorzitter Freddie Kuipers in het zonnetje gezet, voor hun begeleiding van het eerste elftal. Voorafgaand aan de wedstrijd KVV Losser-TVV Enschede vond de officiële opening van het kunstgrasveld plaats. De openingshandeling werd gedaan door twee jeugdleden, Gijs en Maylynn mochten het openingslint doorknippen.

Leo Eulderink en Swen Rijnbeek

Speciale dag

Om 14.00 uur is de wedstrijd KVV Losser- TVV Enschede gespeeld op het nieuwe kunstgrasveld. Wat is niet mooier om op zo’n speciale dag thuis te winnen met 4-1. Na afloop van de wedstrijd was er een gezellig samenzijn in de kantine. Al met al was het een geslaagde dag en dankt KVV iedereen die de realisatie van het kunstgrasveld en de feestelijke opening mogelijk hebben gemaakt!

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid. Ben geboren in Weesp en ben later verhuisd naar Enschede.  Nu woon ik samen met mijn man 30 jaar in Losser, ben moeder van een dochter.  Via het vrijwilligerswerk binnen de VVV De Lutte-Losser, heb ik 11 jaar als beroepskracht gewerkt bij de VVV-Ootmarsum.