Nieuws

Emma Meijerink schrijft boek "De koningin van de Hemel"

Emma woonachtig in Losser, heeft een boek geschreven dat wordt uitgebracht, hiervoor heeft zei 40 e-mailadressen nodig van geïnteresseerden. 

Het gaat om een eenmalige promotiemail, de uitgeverij heeft haar ervan overtuigd dat de mailadressen niet voor spam gebruikt zullen worden. Het sturen van uw mailadres kan naar: emmameijerink18@gmail.com Door dit te doen geeft u toestemming voor het sturen van de eenmalige mail.

De koningin van de hemel

Jamie van 15 jaar heeft het niet makkelijk thuis, ze heeft geen vader meer waardoor haar moeder depressief is. Ze raakt verstrikt in een liefdesdriehoek met haar docent geschiedenis en een jongen uit haar klas, ook weet ze door een droom dat het met haar niet goed af zal lopen, toch moet er een manier zijn om haar te redden. 15 jaar later is ze getrouwd met Peter, samen hebben ze een kindje, Belle. Ze is gelukkig en alles verloopt rustig, tot een persoon uit het verleden opeens weer opduikt om het toch allemaal weer wat moeilijker te maken. Zal het verleden haar ooit met rust laten? En hoe kan ze uiteindelijk toch ontsnappen van haar lot?

afbeelding van Denise Hazeleger

Door: Denise Hazeleger

Denise is drie jaar geleden uit Alkmaar naar Losser gekomen en voelt zich hier erg op haar plek. Ze wil gráág een steentje bijdragen aan onze gemeenschap en zit vol ideeën die ze graag wil oppakken vanuit Hallo Losser.