Nieuws

Eddy Kroeze voorzitter Martinikoor

Eddy Kroeze is verkozen tot de nieuwe voorzitter van het Martinikoor. Hij volgt hierin Frans Nijhuis op, die de voorzittershamer na 4 jaar overdraagt.

Prima jaar 

Het koor heeft een prima jaar achter de rug. De mannen stonden 10 keer op diverse podia in Losser en in de regio.In september werd een muzikale reis naar Noord Duitsland gemaakt, waar o.a. werd opgetreden in klooster Dinklage en in de St. Michaël kerk in Hamburg. De penningmeester is ook tevreden; hij kon het boekjaar weer met een positief saldo afsluiten.

55-jarig bestaan

Naast het voorjaarsconcert op 22 april zullen de mannen ook in 2018 weer volop actief zijn. In september neemt het koor deel aan een korenfestival in Nijverdal en zal het koor optreden in de Muziekkoepel in Overdinkel. Vanwege het 55-jarig bestaan is koor bezig met de organisatie van een concert, dat eind 2018 zal worden gehouden. Het koor kan nog enkele zangstemmen gebruiken. Mannen die graag zingen en een prima invulling van hun vrije tijd wensen zijn van harte welkom in deze gezellige vereniging. Aanmelden kan op de wekelijkse repetitie in het clubgebouw aan de Dr.Frederikstraat 6a te Losser. Elke dinsdag 19.30-22.00 uur. Of via info@martinikoor.nl.

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid.