Nieuws

Donatie Loslopers Najaarswandeltocht aan Voedselbank Losser

Op zaterdag 8 september 2018 heeft de 10e Loslopers Najaarswandeling vanuit Losser plaatsgevonden. De start en finish vonden plaats vanaf schoenwinkel Voetcomfort aan de Raadhuisstraat 20 te Losser.

De deelnemers konden een route lopen van  5-10-20 of 30 km. De langste routes liepen richting Haagsebos en Lonneker. De korte routes liepen richting Duitsland. De organisatie, AdhocWerk wandelsportbegeleiding, zorgt tijdens de wandeltochten altijd voor een gratis extraatje in de vorm van koffie/thee op de startlokatie en wat soep bij terugkomst voor de wandelaars.

Donatie

Door middel van inleggelden hebben de wandelaars een mooi bedrag van € 400,-- bijeen gebracht dat jaarlijks naar een goed doel gaat. De laatste drie jaren was dit de St. Voedselbank Steunpunt Losser.

Deze stichting is hier erg blij mee. Zij kunnen d.m.v. deze donaties vooral zorgen voor verse voedselprodukten in het wekelijkse voedselpakket van de ongeveer 55 cliënten van de voedselbank.

afbeelding van Peter Langela

Door: Peter Langela

Peter Langela (1962) is nieuwsredacteur en bestuurslid van Hallo Losser en van RTV-Losser. Hij is ondernemer en werkt daarnaast als start-up coach voor Universiteit van Twente, Novel-T en imec. istart. nl. Peter is actief op Twitter, Instagram en LinkedIn.