Nieuws

Derde editie JetztGeht's Losser

Vijdag 28 Oktober is het weer zover. Dan wordt de derde editie van JetztGeht’s Losser georganiseerd. De eerste twee jaar was een succes voor de organisatoren.

Drie dagen

Zoals de afgelopen twee jaar wordt JetztGeht’s Losser weer achter de steenfabriek georganiseerd op het parkeerterrein aan de Smuddeweg. De eerste twee jaar kende het feest nog vier dagen. Dat is dit jaar anders.

‘’De donderdag gaat eraf. Op deze avond was er altijd een Blingoo, speciaal voor de Losserse dames. De Blingoo was heel arbeidsintensief en koste weken voorbereiding en daarnaast werden we geconfronteerd met de kansspel wetgeving die een Blingoo niet mogelijk maakt. Dit maakt het organiseren onmogelijk. Volgend jaar willen we van deze avond graag een bedrijvenavond maken. Dan gaan we bedrijven uitnodigen voor een personeelsfeestje. Dit feest is dan natuurlijk geheel in Oktoberfest stijl, aldus Marco Padberg’’.

Vrijdag

Op de vrijdag is er dit jaar een heuse Megapark Mallorca Party. De meeste jongeren kennen natuurlijk deze populaire uitgaansgelegenheid op Mallorca. In deze openluchtdiscotheek aan “Ballermann 6” staan er altijd grote biertorens en dansende dames op de tafels. Die zullen deze vrijdag op JetztGeht’s Losser natuurlijk niet ontbreken.

Artiesten deze avond zijn Tim TouPet, onder meer bekend van ‘Du hast die haareshön en het Fliegerlied. Rob Toonen en feest DJ Ivar zullen op deze avond achter de draaitafel staan.

Zaterdag

Op zaterdag is er een echt traditioneel Oktoberfest. Artiesten deze avond zijn Die Männer, een Duitstalige feest band. DJ’s deze avond zijn Die Zweigebruder.

Zondag

Op de zondag is er een piratenmiddag. Met onder andere de bekende zanger Wimmie Bouma (De Ring) , Harten 10 (Wat is mooier?), Capri Roadshow en de Losserse zanger Edwin Berger.

Stichting Oktoberfest Losser

JetztGeht’s Losser wordt georganiseerd door Stichting Oktoberfest Losser. Deze stichting is opgericht door HPL licht en geluid, café ’t Raedthuys en HEM (Horeca Event Management).

Daore Trappers

De Daore Trappers zullen dit jaar achter de bar staan. Dit om de clubkas te spekken.

Kaarten

De kaarten kosten dit jaar op vrijdag en zaterdag 10 euro. Op zondag is een kaartje 5 euro. Aan de deur zijn de kaarten respectievelijk € 12,50 op vrijdag, € 15,- op zaterdag en € 7,50 op zondag. Online bestellen is dus raadzaam. Kaarten zijn te bestellen via de website http://www.jetztgehtslosser.nl/

Nog geen kaartje? Wees er snel bij want het feest is bijna uitverkocht!

afbeelding van Niels Bouwhuis

Door: Niels Bouwhuis

Niels Bouwhuis is 28 jaar en woonachtig in Losser. Begeleider Losserhof, carnavalist, toneelspeuler.