Nieuws

Bij AJc neem je een vriendje mee

Op vrijdag 20 april was er een bijzondere voetbaltraining voor de mini’s van AJc’96. De 4 en 5-jarige spelertjes mochten een vriendje meebrengen. Naast de voetbaltraining waren er ook een aantal leuke spelletjes om te spelen. Op vrijdag 18 mei en vrijdag 6 juli is er weer een dergelijke inlooptraining.

Kleine groepjes

De weeromstandigheden waren uitstekend op deze vrijdagavond. Vanaf 18.00 uur was er een vrije inloop voor alle spelertjes. De kinderen konden zich eerst vermaken met de spelletjes. Zo was er ook een springkussen. Om 18.30 uur begon de voetbaltraining. Een 5-tal trainers leerden de mini’s de eerste beginselen van het voetbalspel. De kinderen trainen in kleine groepjes, zodat er veel individuele aandacht is. Ieder kind kreeg een mooi voetbalshirtje aan van een Europees topteam. Nadat het afsluitende partijtje kregen alle voetballertjes een traktatie en kon er nog gespeeld worden.

Inlooptraining 18 mei

AJc’96 organiseert op vrijdag 18 mei de volgende inlooptraining. Kom geheel vrijblijvend langs met uw zoon of dochter. Uiteraard kan er ook bij een reguliere training meegedaan worden. De mini’s van AJc’96 trainen iedere vrijdagavond vanaf 18.30 uur. 

Op www.ajc96.nl of middels Rob Arends (06-13134685) kunt u meer informatie krijgen.

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid.