Nieuws & Agenda

Kerstdiner voor Tiekerhook

Vrijdag 16 december om 16.30 uur gaan de bewoners en de dagopvang van de Tiekerhook van een uitgebreid kerstdiner genieten in het Kulturhus ‘t TrefHuus in Overdinkel. De kok is Carll Sijpkes die met de hulp van een 4 tal dames van de Hera het diner bereid en ter tafel brengt. Hera bestaat op dit moment uit ongeveer 15 vrouwen van onder andere Surinaamse, Syrische Turkse, Duitse, Iraakse en Nederlandse afkomst en koken 1x per maand in ‘t TrefHuus.

OCO

De kosten voor dit kerstdiner, waar ongeveer 50 mensen aan deelnemen, komen voor rekening van de nieuwe ondernemers club Overdinkel het is de eerste donatie van de ondernemers. De consumpties komen voor rekening van Fundament. Domijn stelt geheel belangeloos de keuken en zaal ter beschikking. Een prachtig initiatief, geheel in de stijl van Noabers. En er is muziek van Bennie Olde Beverborg. Bennie vrolijkt het geheel op met passende melodieën uit de oude doos. 

 

Kerstmenu

Amuse.

Pasteitjes met zalmragout.

Soep.

Kip-kerriesoep.

Hoofdgerecht.

Fijne half om half rollade.

Bijgerechten.

Gesmoorde spruitjes met sjalotjes en spekjes.

Aardappel-knolselderijpuree.

Nagerecht.

Warme kersensaus met vanille ijs.

 

Vrijdag 16 december om 16.30 uur gaan de bewoners en de dagopvang van de Tiekerhook van een uitgebreid kerstdiner genieten in het Kulturhus ‘t TrefHuus in Overdinkel. De kok is Carll Sijpkes die met de hulp van een 4 tal dames van de Hera het diner bereid en ter tafel brengt. Hera bestaat op dit moment uit ongeveer 15 vrouwen van onder andere Surinaamse, Syrische Turkse, Duitse, Iraakse en Nederlandse afkomst en koken 1x per maand in ‘t TrefHuus.

OCO

De kosten voor dit kerstdiner, waar ongeveer 50 mensen aan deelnemen, komen voor rekening van de nieuwe ondernemers club Overdinkel het is de eerste donatie van de ondernemers. De consumpties komen voor rekening van Fundament. Domijn stelt geheel belangeloos de keuken en zaal ter beschikking. Een prachtig initiatief, geheel in de stijl van Noabers. En er is muziek van Bennie Olde Beverborg. Bennie vrolijkt het geheel op met passende melodieën uit de oude doos. 

 

Kerstmenu

Amuse.

Pasteitjes met zalmragout.

Soep.

Kip-kerriesoep.

Hoofdgerecht.

Fijne half om half rollade.

Bijgerechten.

Gesmoorde spruitjes met sjalotjes en spekjes.

Aardappel-knolselderijpuree.

Nagerecht.

Warme kersensaus met vanille ijs.

 

afbeelding van Sietse Smit

Door: Sietse Smit

Redacteur, schrijver en regisseur.