Nieuws & Agenda

Heel Losser bakt

De Boerenmarkt op elke laatste zaterdag van de maand had deze keer als thema Home Baked.

Heel Losser baktDe markt bestaat uit een ruim assortiment kramen met streekproducten. Op deze markt kunnen bezoekers de volgende Twentse streekproducten verwachten: kaas, zuivel, fruit, groente, verse sappen en vleesproducten. Wilfried Kok van Hotel-Restaurant Marktzicht liet de mensen een overheerlijke wildsoep, samengesteld uit ree wild en groenten proeven. Bij het kraampje van Bistro The Lodge voerde wild zwijn de boventoon.

Baktalent.

De organisatie heeft baktalenten de gelegenheid gegeven om hun creaties te showen en te verkopen. Meerder mensen hebben hier gehoor aangegeven. Chelsey Wildenborg had een prachtig gevulde kraam met allerlei eigengemaakte producten. “Ik heb alles, met een beetje hulp van moeder, zelf gemaakt.” zegt ze trots.

Naast Chelsey is een kraampje van Brit en Fleur met een leuke creatieve aanbieding van “Patat met Mayonaise”, reepjes cake met slagroom. De Enschedese Mariandl die in Losser geboren is en opgegroeid biedt heerlijke Australische borrelhapjes aan. Gehakt omwikkelt met bladerdeeg en in de oven gebakken. 

Heel Losser bakt Heel Losser bakt

Heel Losser bakt

 

 

De Boerenmarkt op elke laatste zaterdag van de maand had deze keer als thema Home Baked.

Heel Losser baktDe markt bestaat uit een ruim assortiment kramen met streekproducten. Op deze markt kunnen bezoekers de volgende Twentse streekproducten verwachten: kaas, zuivel, fruit, groente, verse sappen en vleesproducten. Wilfried Kok van Hotel-Restaurant Marktzicht liet de mensen een overheerlijke wildsoep, samengesteld uit ree wild en groenten proeven. Bij het kraampje van Bistro The Lodge voerde wild zwijn de boventoon.

Baktalent.

De organisatie heeft baktalenten de gelegenheid gegeven om hun creaties te showen en te verkopen. Meerder mensen hebben hier gehoor aangegeven. Chelsey Wildenborg had een prachtig gevulde kraam met allerlei eigengemaakte producten. “Ik heb alles, met een beetje hulp van moeder, zelf gemaakt.” zegt ze trots.

Naast Chelsey is een kraampje van Brit en Fleur met een leuke creatieve aanbieding van “Patat met Mayonaise”, reepjes cake met slagroom. De Enschedese Mariandl die in Losser geboren is en opgegroeid biedt heerlijke Australische borrelhapjes aan. Gehakt omwikkelt met bladerdeeg en in de oven gebakken. 

Heel Losser bakt Heel Losser bakt

Heel Losser bakt

 

 

afbeelding van Sietse Smit

Door: Sietse Smit

Redacteur, schrijver en regisseur.