Gezondheidszorg

Loes

Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Losser - Loes, werkt samen met deskundigen op het gebied van opvoeden

Deze zogeheten Loesmedewerkers beantwoorden je telefonische of digitale vragen en zijn aanwezig in de Loes inlooppunten.

Ze volgen een speciale opleiding: Triple P.

Iedere gemeente telt een CJG: een centraal punt waar ouders/verzorgers terecht kunnen voor informatie en advies over opgroeien en opvoeden.

Binnen het CJG werken organisaties en instanties samen die hulp bieden aan ouders/verzorgers op het gebied van opvoeden en opgroeien. Een belangrijke partner is de Jeugdgezondheidszorg (JGZ) van de GGD Twente. Vanuit de consultatiebureaus en het onderwijs volgt de JGZ de ontwikkeling van alle kinderen in de leeftijd van 0-19 jaar en ondersteunt hierbij de ouders/verzorgers. Veel informatie op deze site is dan ook afkomstig vanuit de expertise van de JGZ.

Op www.loes.nl vind je 24 uur per dag allerlei tips die je kunt gebruiken bij de opvoeding van je kind(eren). Naast tips vind je ook columns, agendapunten, interessante links en folders. Staat de informatie die jij zoekt er niet bij? Neem dan contact op via het telefoonnummer of het contactformulier op deze website. Liever een persoonlijk gesprek? Bezoek dan vrijblijvend één van de Loes inlooppunten.

Vensters: 

Contactgegevens

Diepenbrocklaan 39
7582 CX
Losser
Telefoon: 
Tel: 053-2030105