Sport en hobby

SV De Lutte afdeling Handbal

De handbalafdeling is opgericht op 01-08-1979 onder de vlag van R.K. S.V. De Lutte. Onze handbalafdeling telt 94 leden. Op 07-09-1989 is de peutergym als onderdeel van S.V. De Lutte Handbal opgericht. Onze clubkleuren zijn blauw-wit, wij spelen in blauwe shirts en zwarte broeken en alle thuiswedstrijden worden gespeeld op zaterdagavond. We beginnen om 15:25 uur met de F-jeugd en om 20:15 uur zal het 1e team de competitiezaterdag afsluiten.

In het zaalseizoen 2018-2019 zullen we uitkomen met 1 seniorenteam en 2 recreantenteams. Onze jeugdafdeling wordt gevormd door een A1, B1, D1, E1, E2 en een F1 team. Verder organiseren we voor de allerkleinsten de peutergym.

Het eerste team heeft een smalle selectie die af en toe aangevuld gaat worden door speelsters van de A. Hierbij is de doelstelling het niveau van deze jonge meiden verder te verhogen zodat zij een waardevolle versterking van het 1e team zullen zijn.

Ook de “oudere jongere” heeft een plek binnen onze vereniging. Het recreantenteam speelt haar competitie met  veel inzet en plezier. Dat doen ze op een doordeweekse trainingsavond. Met ingang van komend seizoen zal dat op de dinsdagavond zijn. Wijzigingen van samenstelling van trainingsgroepen en de toename van het aantal teams ligt hieraan ten grondslag

Zoals reeds vermeld, hebben we 6 jeugdteams. Hierbij staat plezier voorop. Maar om het niveau van het 1e vast te kunnen houden is het nodig dat de jeugd goed leert handballen. Met onze huidige trainersstaf voor de jeugd denken we dat we hiervoor de juiste faciliteiten hebben geschapen.

Contactgegevens

Sporthal De Luttermolen Kroepsweg­ 1 ­Thuis Honk Sportvereniging SV De Lutte Pastoorgeerdinkstraat 33
7587 RJ
De Lutte
Telefoon: 
0541-551572

Contactpersoon

Linda Nijhuis - Spitshuis
secretaris
E-mail contact: