Sociale Kaart

Stichting Veertienrond

Huishouden en wonen

Klik hier voor meer informatieHier kunt u zoeken naar organisaties die ondersteunen bij úw specifieke vraag op het vlak van werk en inkomen, jeugd en gezin of zorg en welzijn. U kunt zoeken op twee manieren.

  1. U voert een eigen zoekterm in en klikt op de ‘zoek mijn zorgverlener!’ button
  2. U klikt in het vak met de rode icoontjes op een categorie. In scherm dat vervolgens in beeld komt kiest u voor een subcategorie.

Stichting Veertienrond
Veertienrond levert zorg- en welzijnsactiviteiten voor mensen met een hulpvraag. Zij bemiddelen tussen hulpvrager en hulpgever en organiseren de zorg.
Wat biedt deze organisatie u?
Veertienrond biedt hulp in het kader van de WMO. Veertienrond zoekt ondersteuning op basis van wat de cliënt zelf kan en wil. Die ondersteuning kan van professionals komen, maar ook van andere cliënten. Want mensen kunnen veel voor elkaar betekenen als ze worden aangesproken op hun kwaliteiten. Dat is goed voor het zelfvertrouwen, de sociale activering en het opbouwen van een eigen netwerk.
Hoe kunt u zich aanmelden?
U kunt zich aanmelden bij het toegangsteam werk, inkomen, jeugd en zorg (wijz) van de gemeente Losser, telefoonnummer 053 5377 400.

Contactgegevens

bezoekadres

Geerdinksweg 89
7555 DJ
Hengelo
Telefoon: 
06 485 402 05