Nieuws

Zonovergoten Braderie op de Tiekerhook

De braderie was woensdag 10 oktober een groot succes. Bewoners en bezoekers van de Tiekerhook hebben mede door het mooie weer een prachtige dag gehad. Familie, kennissen en andere bezoekers kwamen kijken in het gezellig opgezette Braderie. De aardappelpannenkoeken van klootschietersvereniging Kolkersveld gingen als zoete broodjes over de toonbank.

Geweldige samenwerking

De leden van ’t Kolkersveld gaan professioneel te werk. Geweldige samenwerking en geweldige apparatuur, dat in de smaak van de aardappelpannenkoek terug te vinden is. De standhouders hebben goede zaken gedaan. De kramen zagen er dan ook heel aantrekkelijk uit. Tevens werden mooie herfstfoto's gemaakt van de bewoners en bezoekers van de Tiekerhook.

 

Muzikale omlijsting

In de middag werden de bezoekers nog verrast met een optreden van een aantal jonge muzikale meisjes. Lisette, Lynn, Romee en Dycke  verzorgden de muzikale omlijsting. Overdag werd de muziek verzorgd door Theo Gerard & zoon. Met veel bekende melodieën kregen zij de stemming er zoals vanouds weer goed in. En dat alles in een heel mooi nazomer zonnetje.

 

 

afbeelding van Sietse Smit

Door: Sietse Smit

Redacteur, schrijver en regisseur.