Nieuws

Zomer Slot 2018

Het zwembad Brilmansdennen viert het einde van het zwemseizoen 2018. Voor de zwemmers en zwemsters hield men een ontdekkingstocht op dinsdagmiddag 17 juli. De organisatie lag dit keer in handen van Joske Hoekstra, zwemonderwijzer in Brilmansdennen.

Hardwerkende medewerker

Normaal doet zij dit altijd met Truus Meyer, maar Truus was geblesseerd en ging dit keer als gast mee. Truus is de langst in dienst zijnde medewerker van het Zwembad. Aan het eind van dit jaar gaat zij met pensioen. De jongste medewerker, Jesse Schipper, naast zijn liefhebberij in het zwembad een voetbalfanaat, mocht ook mee. Maar niet als gast, als hardwerkende medewerker.

Huifkar

Maar liefst drie huifkarren stonden klaar om de ruim 60 zwemgasten te vervoeren naar het Arboretum in de Lutte. Aldaar werd gezellig koffie/thee gedronken met wat lekkers en uiteraard verfrissende frisdranken die, gezien het warme weer, zeer welkom waren. De dames moesten een hoed mee nemen en op doen en de heren een pet. Aan het eind van de dag werd bekend gemaakt wie de mooiste hoed/pet op had. Hiervoor werd een prijsje uitgereikt.

Diner

Aan het eind van de middag kwam men terug op het zwembad, waar een geweldig lekker diner klaar stond dat met smaak verorberd werd. En wie was er ook van de partij? Juist Marietje Rolink, die bijna dagelijks in het zwembad te vinden is en volgend jaar maart 100 hoopt te worden.

 

afbeelding van Sietse Smit

Door: Sietse Smit

Redacteur, schrijver en regisseur.