Nieuws

Winnaars fotowedstrijd bekend

De VVV heeft de afgelopen weken diverse foto’s binnengekregen. Deze week heeft de jury bestaande uit de organisaties Hallo Losser, Centrum Management Losser & VVV Tourist info De Lutte-Losser de winnaars bekend gemaakt van de fotowedstrijd ‘de mooiste foto van een bankje/terrasje van de gemeente Losser'.

Eeuwige roem

Hierbij feliciteren wij namens de jury de volgende deelnemers: Hans ter Heijne en Brenda Klein Breukink. Zij wisten de jury beiden te overtuigen van hun schitterende foto van een bankje die de omgeving rijk is en wisten hiermee een perfecte weergave te schetsen van de mooie en groene omgeving die de gemeente Losser rijk is. Naast de eeuwige roem zullen de winnaars tevens een gepast cadeau ontvangen voor de overwinning.   

De organisatie wil verder alle enthousiaste deelnemers van de fotowedstrijd bedanken. En roept iedereen op om vooral mooie foto’s te blijven maken rondom de gemeente Losser. Volg ons op instagram (@vvvdeluttelosser) voor o.a. andere prachtplaatjes van de omgeving.

 

 

 

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid. Ben geboren in Weesp en ben later verhuisd naar Enschede.  Nu woon ik samen met mijn man 30 jaar in Losser, ben moeder van een dochter.  Via het vrijwilligerswerk binnen de VVV De Lutte-Losser, heb ik 11 jaar als beroepskracht gewerkt bij de VVV-Ootmarsum.