Nieuws

Win prijzen bij Hallo Losser op Brueghel!

Bij de stand van Hallo Losser, sinds jaar en dag rechts naast het Losserhoes te vinden, zijn dit jaar met Brueghel leuke prijzen te winnen!

Foto-actie:

Al diverse jaren zoeken we een thema, waarmee mensen leuk op de foto kunnen gaan. Dit jaar hebben we gekozen voor “verbinding”. Beeld jouw verbinding met een andere Lossenaar of Losser als plaats uit en laat je fotograferen. De meest originele pose levert een gratis etentjes voor 2 op bij Mexicaans restaurant El Charro

Sneeuwvoorspelling:

Traditioneel willen we, wanneer de mussen uit de dakgoot vallen van de hitte, graag weten wanneer de eerste sneeuw in Losser zal vallen. Degene die met de datum goed zit en het tijdstip zo dicht mogelijk bij de eerste sneeuwvlokken heeft, wint een Lossers Hen en Weer menu. Dit menu bestaat uit verschillende gangen, die ook bij verschillende restaurants op één avond worden genuttigd. Lekker in beweging door ons mooie dorp dus!

Wat mis je in Losser:

Op onze stand staat een flip-over. Daar kun je een idee droppen wat je zoal in Losser mist. Met deze ideeën kunnen we weer aan de slag gaan. Zo is door Hallo Losser een Hockey club ontstaan en natuurlijk de buurtpreventie app. Dus laat ons weten wat je zoal mist in de gemeente Losser.

Nieuwe en ervaren teamleden:

Wil u ook iets bijdragen aan Hallo Losser, kom dan eens op de stand praten met enkele ervaren én nieuwe teamleden van Hallo Losser. Hallo Losser draait compleet op vrijwilligers en iedere bijdrage is welkom. Help ons mee om Hallo Losser verder uit te bouwen tot hét platform voor en door Losser!

afbeelding van Astrid Kuhlkamp

Door: Astrid Kuhlkamp

Hallo Losser! Als inwoner van Losser wil ik graag mijn steentje bijdragen aan maatschappelijke doelen en daarom ben ik vrijwilliger bij dit platform. Daarnaast heb ik het adviesbureau FoodMarketing4U voor de professionale foodsector.  Ik ben getrouwd en heb ik twee schoolgaande kinderen.