Nieuws

Win een menu bij Mexicaan El Charro via Hallo Losser

Dit jaar vindt het Bruegheliaans festijn plaats van donderdag 30 augustus tot en met zondag 2 september. Uiteraard is ook Hallo Losser weer van de partij met een stand in de Raadhuisstraat.

Op de stand van dit jaar een nieuwe foto-actie. Wie het meest origineel het onderwerp “verbinding” uitbeeldt, wint een 3 gangen menu voor 2 personen van El Charro!

Wat verbindt jou met Losser of met andere Lossernaren? Denk aan clubs en verenigingen, dus neem gerust een bal of hockeystick mee als dat jou met een ander verbindt. Of kom met je collega samen in je bedrijfskleding, maak je gratis reclame voor je baas! Maar verzin ook vooral zelf iets leuks in hét feestweekend van Losser en win dat heerlijke menu voor 2 personen.

 

afbeelding van Astrid Kuhlkamp

Door: Astrid Kuhlkamp

Hallo Losser! Als inwoner van Losser wil ik graag mijn steentje bijdragen aan maatschappelijke doelen en daarom ben ik vrijwilliger bij dit platform. Daarnaast heb ik het adviesbureau FoodMarketing4U voor de professionale foodsector.  Ik ben getrouwd en heb ik twee schoolgaande kinderen.