Nieuws

Win een Hen en Weer menu tijdens Brueghel!

Het Hen en Weer menu vormt een culinaire rondgang door Losser. Voor € 60,- bezoekt u een zestal mooie horecabedrijven in Losser. In vier restaurants (o.a. Marktzicht, Oude Apotheek, La Isola Bella) en wordt u middels een fijn gerecht en een heerlijk drankje verwend, terwijl het aperitief en het afzakkertje genuttigd kunnen worden in één van de cafés in het centrum van Losser.

Kortom een geweldige avond uit in hartje Losser voor groepen en individuen. Het verkoopadres rouleert tussen de deelnemende horeca en wordt momenteel verzorgd door Restaurant de Oude Apotheek. U kunt Hen en Weer van woensdag t/m zondag aanvang tussen 16:30 en 19:00.

Johan Effing

Op de stand van Hallo Losser kunt u dit jaar zo’n heerlijk Lossers menu voor 2 personen winnen! Net als afgelopen jaren kunt u weer invullen wanneer u denkt dat de eerste sneeuw in Losser gaat vallen. Degene die er, volgens onze eigen weerman Johan Effing het dichtstbij zit, wint het Hen en Weer menu voor 2 personen. Wij wachten in spanning op de sneeuw!

afbeelding van Astrid Kuhlkamp

Door: Astrid Kuhlkamp

Hallo Losser! Als inwoner van Losser wil ik graag mijn steentje bijdragen aan maatschappelijke doelen en daarom ben ik vrijwilliger bij dit platform. Daarnaast heb ik het adviesbureau FoodMarketing4U voor de professionale foodsector.  Ik ben getrouwd en heb ik twee schoolgaande kinderen.