Nieuws

Wigger Mode viert 60 jarig jubileum

Wigger Mode is al 60 jaar een begrip in Losser. Op 18 september 1958, op precies dezelfde locatie startte Willy Wigger-Kellerhuis met haar winkel. Een snelle groei, veel klandizie in begin 60-er jaren zorgden voor diverse verbouwingen.

Tweede en derde generatie aan het roer

In 1987 neemt de 2e generatie, Paul Wigger en echtgenote Josephien, het roer over. Dochter Daphne maakt reeds sinds 2005 deel uit van het team en van het management. Ze is nauw betrokken bij inkoop, verkoop,  seizoensbeleid, social media, content website, modeshows, fashionevents, enz. In 2007 wordt de aankoop van het hoekpand van de voormalige bloemisterij de Jong, een belangrijkste stap naar de hedendaagse winkel. Een wens, die Pauls vader altijd al koesterde.

Modevak is veranderd

De winkel biedt inmiddels bijna 300 m2 mode voor de hedendaagse vrouw. De collecties worden ieder seizoen met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Ook dit najaar is de collectie weer een lust voor het oog! “In de inkoop is de laatste jaren best veel veranderd.” vertelt Paul Wigger. Het aandeel vóór-inkoop –het deel dat je al pakweg 7 maanden van tevoren inkoopt- slinkt ieder seizoen een beetje. Dit vullen we in met na-koop of hippe merkjes, die kort op de markt kunnen leveren. Leuke trendy aanvullingen; dus wekelijks inspelen op de trends en ontwikkelingen, waardoor de collectie nét die touch krijgt, die de moderne vrouw graag ziet, en dat zonder een concessie te doen aan kwaliteit!

Fijn team dat gemoedelijke sfeer schept

Ook een hechte samenwerking met de medewerksters –het team- staat hoog in het vaandel. “Samen doe je het werk en wij maken deel uit van het team” aldus Paul Wigger. De gemoedelijke Twentse sfeer straalt ook af op de bezoeker die binnenwandelt, waarbij het onze missie is dat een klant blij de deur uitgaat. We houden van ons vak en hopen dit nog lang met veel plezier te mogen doen!

Dinsdag 18 september is dé dag!

Op 18 september is het feest! Er is de hele dag gebak bij de koffie of thee en ze serveren een drankje. Onder de klanten verloten ze bovendien 60 taarten, en hebben ze een leuke Zip-Shopper cadeau!

 

afbeelding van Astrid Kuhlkamp

Door: Astrid Kuhlkamp

Hallo Losser! Als inwoner van Losser wil ik graag mijn steentje bijdragen aan maatschappelijke doelen en daarom ben ik vrijwilliger bij dit platform. Daarnaast heb ik het adviesbureau FoodMarketing4U voor de professionale foodsector.  Ik ben getrouwd en heb ik twee schoolgaande kinderen.