Nieuws

Voetbal- volleybaltoernooi Beuningen 2015

5- jarig jubileum kunstgrasveld Beuningen. Het is alweer 5 jaar geleden dat het kunstgrasveld in Beuningen gerealiseerd is door de tomeloze inzet van een groot aantal vrijwilligers.

Nog steeds wordt het veldje dagelijks intensief gebruikt. Hetzij door de school als gymveldje maar ook de jeugd uit Beuningen maakt regelmatig gebruik van het veldje om hun voetbalkunsten te tonen.

Ieder jaar wordt er door een groot aantal vrijwilligers een voetbal- en volleybaltoernooi georganiseerd. Een hele dag sport, spel en plezier voor jong en oud. Het is dit jaar alweer de 5de keer dat heel Beuningen uitloopt om zijn beste beentje voor te zetten. Of je nu sportief bent of niet. Of je kunt voetballen of niet. Iedere Beuninger ziet uit naar deze sportieve bezigheid.

’s Ochtends wordt er gestart met de jeugd tussen 12-16 jaar met een voetbaltoernooi. ’s Middags is de basisschooljeugd aan de beurt. Aan het einde van de middag en avond kunnen alle Beuningers hun sportkwaliteiten tonen tijdens het jaarlijks terugkerende volleybaltoernooi. Deze vindt binnen in de gymzaal en buiten op het kunstgrasveld plaats.

Op zaterdag 20 juni 2015 bent u dan ook van harte uitgenodigd om eens te ervaren waarin een klein dorp groots kan zijn. In het feesttentje kunt u zich laten culinair laten verwennen en natuurlijk staat er een drankje klaar. Voor de kinderen is er ranja!

afbeelding van Jack Scholtens

Door: Jack Scholtens

Jack Scholtens is werkzaam in verzorgingshuis Maartens-Stede in Losser en is bestuurslid van de Historische Kring Losser.