Nieuws

Vermiste man

De politie Losser zoekt vandaag 8 augustus 2018 naar een vermiste man

Rond 7.00 uur vanmorgen kwam er melding binnen dat er een man vermist zou zijn in de omgeving van de Ravenhorsterweg in Losser. De hulpdiensten werden ingeroepen nadat wandelaars een fiets in het bos vonden en ze vermoeden dat de eigenaar in het water was geraakt. Het zou gaan om een 57-jarige man met een grote grijze baard en een mager postuur.

Helicopter

Daarop zette de politie een grote zoekactie in, en de hulp van een helikopter in om het gebied te doorzoeken. Ook werden de Duitse collega's gealarmeerd om samen uit te kijken naar de man. Om 13.15 laat de politie weten, via de sociale media, in een update dat de gezochte persoon in goede gezondheid is aangetroffen in het grensgebied. Politie bedankt eenieder voor de tips en info.

Foto: Politie Losser

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid. Ben geboren in Weesp en ben later verhuisd naar Enschede.  Nu woon ik samen met mijn man 30 jaar in Losser, ben moeder van een dochter. Na een oproep van Hallo Losser voor meer vrijwilligers heb ik me aangemeld.