Nieuws

Veldmuuskes op zoek

CV de Veldmuuskes is op zoek naar bruikbare spullen, om te verkopen op hun rommelmarkt. Zaterdag 29 September vanaf 09.00 uur tot 13.00 uur organiseren de Veldmuuskes uit Overdinkel een rommelmarkt voor het gemeentehuis te Losser (Raadhuisplein).

Voor deze rommelmarkt zijn de Veldmuuskes nog op zoek naar bruikbare spullen die geschikt zijn voor de verkoop. Heeft u nog spullen waar u vanaf wilt en wilt u deze aan de Veldmuuskes overdragen, dan kunt u deze op de woensdagavonden 19 en 26 September vanaf 19.30 afgeven bij de loods van de Veldmuuskes. ( De Pol 42G te Losser ).

Wilt u nadere informatie met betrekking tot de rommelmarkt of wilt u liever de spullen langsbrengen op een andere dag of ze bij u thuis laten ophalen? Dat kan. Neemt u in dat geval contact op met Mark Kamping voor het maken van een afspraak. ( Tel: 06-38581833 ) Carnavalsvereniging de Veldmuuskes bedankt een ieder bij voorbaat voor de gedoneerde goederen.

De opbrengst komt ten goede aan diverse activiteiten binnen de vereniging. Graag tot 29 September. U bent van Harte welkom.

 

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid. Ben geboren in Weesp en ben later verhuisd naar Enschede.  Nu woon ik samen met mijn man 30 jaar in Losser, ben moeder van een dochter.  Via het vrijwilligerswerk binnen de VVV De Lutte-Losser, heb ik 11 jaar als beroepskracht gewerkt bij de VVV-Ootmarsum.