Nieuws

Veel hardlopers bij Snertloop De Lutte

Zondag 2 december wordt voor de 34e keer de Snertloop in de Lutte gehouden. Er is weer veel belangstelling voor deze loop.

“Het is altijd heerlijk hardlopen in De Lutte en omgeving!” geeft één van de vele deelnemers aan de winterse Snertloop aan. Vele hardlopers hebben zich al ingeschreven voor de 34 e
Snertloop in De Lutte op zondag 2 december 2018.

Er zijn nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor de 5,3 km en 9,6 km. Wil je nog mee doen? Wees er dan snel bij. Inschrijven kan via de website: https://www.loopgroep.nl/snertloop. Voor de 2,4 km is het wel mogelijk om op de dag zelf in te schrijven.

Naast de hardlopers zelf nodigen we natuurlijk ook familie en vrienden uit om als publiek naar De Lutte te komen. Altijd gezellig! De hardloopwedstrijden beginnen om 10:15 uur. Voor meer informatie bekijk de website of volg ons via: www.facebook.com/LoopgroepDeLutte.

Zoals de naam het zegt, krijgen de deelnemers na het hardlopen warme snert aangeboden om bij te komen op het terrein van deze winterse loop in De Lutte. De snert wordt verzorgd door café en zalencentrum De Vereeniging.

afbeelding van Peter Langela

Door: Peter Langela

Peter Langela (1962) is nieuwsredacteur en bestuurslid van Hallo Losser en van RTV-Losser. Hij is ondernemer en werkt daarnaast als start-up coach voor Universiteit van Twente, Novel-T en imec. istart. nl. Peter is actief op Twitter, Instagram en LinkedIn.