Nieuws

Uitbreiding selectie judo Losser

Judo Losser is 2019 goed van start gegaan, naast de opening van de nieuwe dojo is de selectie van judo Losser uitgebreid met een A-selectie.

Wanneer een judoka meer wil trainen kan hij of zij zich aansluiten bij de selectie, hier worden de judoka’s voorbereid op het judoën van wedstrijden. Naast de reguliere selectie kan er besloten worden deel te nemen aan de A-selectie, hierbij volgt de judoka een vooropgesteld traject waardoor ze makkelijker kunnen aansluiten bij de nationale top.

Naast de voorgeschreven trainingen en wedstrijden krijgen de judoka’s specifieke stages aangeboden met persoonlijke begeleiding. Ook zijn, vanwege een mooie sponsordeal met Timmers Kunststof, alle A-selectie leden  voorzien van een splinternieuw trainingspak. De coaches zijn ook voorzien van een nieuwe trainingsjas met behulp van een sponsoring van de familie Konter. De judoka’s die in aanmerking kwamen voor de A-selectie, mochten op de een na laatste selectie les hun trainingspak ophalen en gezamenlijk op de foto gaan met de coaches.

Op de eerste foto de huidige A-selectie met van links onder naar rechts boven, Finn Timmers, Sven Hobbelink, Nils Huisman, Rens Luijerink, Mick Driezen, Sem ter Bekke, Max Faasen, Jesse ter Bekke, Jonnie Bijkerk, Ritchell Konter en Robin Peters.

afbeelding van Peter Langela

Door: Peter Langela

Peter Langela (1962) is nieuwsredacteur en bestuurslid van Hallo Losser en van RTV-Losser. Hij is ondernemer en werkt daarnaast voor Novel-T als start-up coach. Peter is actief op Twitter en Instagram als "peterlangela".