Nieuws

Twentscarmelcollege Losser naar de eindfinale van Olympic Moves

De leerlingen van het Twentscarmelcollege Losser hebben de vandaag de finale van Olympic Moves in Papendal bereikt

Olympic moves is de grootste schoolsportcompetitie van Nederland waar duizenden leerlingen uit heel Nederland binnen de verschillende sportcategorieën via de regiofinales proberen de eindfinale in Papendal te bereiken. In Aalten speelden de leerlingen uit klas 2 en 3 een spannende finale en wisten die met 1-0 te winnen van het Montessori College Twente.

De dames uit klas 1 waren het gehele toernooi de beste ploeg met een aantal zeer technisch vaardige speelsters! In de poule waren de beste ploegen uit Overijssel en Gelderland niet opgewassen tegen de dames uit Losser. Zelfs in de finale waren ze duidelijk de betere ploeg maar konden ze dat niet omzetten in meerdere doelpunten.

Het Bonhoeffer College maakten een paar minuten voor tijd geheel tegen de verhouding in de 1-1. Een aantal minuten later verliezen we ook nog eens met penalty’s, inderdaad erg jammer. De dames kunnen in ieder geval erg trots zijn op hun prestaties. Ondanks dat gaan de leerlingen uit klas 2 en 3 wel proberen de beste van Nederland te worden!

Vanaf dit jaar wordt er voor de eindfinale op 8 juni gebruik gemaakt van de topsportlocatie in Papendal.

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid.