Nieuws

Twee Lossernaren in levende kerststal

De Lossernaren Ton Boermans (huisarts) en Ferdie de Boer (inzamelaar oude metalen voor goede doelen) zijn door het dagblad Tubantia, editie Oldenzaal, uitgenodigd om deel uit te maken van een kerstgroep.

Deze ludieke actie is door Tubantia in het leven geroepen om mensen in hun leesgebied, die in positieve zin zijn opgevallen, eens in het zonnetje te zetten. Een prachtige foto van de complete kerststal staat in de Tubantia van zaterdag 23 december afgedrukt.

Een hart van goud

Eén ding hebben alle deelnemers gemeen. Ze hebben een hart van goud. Zo is voor Ton Boermans gekozen vanwege zijn inzet voor het behoud van de poli in Losser voor de Lossernaren. Voor Ferdie de Boer is gekozen vanwege het financieel steunen van goede doelen in Losser. Ton Boermans was koning en Ferdie de Boer Joseph.

“Ik vind dit prachtig”: zegt Ferdie. “wij hebben zelf nooit kinderen gekregen en nu sta ik ineens de vader van een pasgeborene te spelen.”

Bekijk de foto en video op de site van TC Tubantia: https://www.tubantia.nl/oldenzaal/deze-kerststal-in-oldenzaal-bestaat-louter-uit-goeddoeners~a55729a3

Twee Lossernaren in levende kerststal

Twee Lossernaren in levende kerststal

afbeelding van Sietse Smit

Door: Sietse Smit

Redacteur, schrijver en regisseur.