Nieuws

Trots op leerlingen TCC

Twents Carmel College Losser bouwt aan de toekomst ………(2)

Kans voor een kind

Weet u het nog? ….. Kans voor een Kind, de goede doelen-actie van de decembermaand van de leerlingen van Twents Carmel College locatie Losser. Dat het onderwerp na een korte introductie aansprak, bleek al uit de manier waarop de leerlingen van klas 1 tot en met 3 luisterden naar de introductie van het thema, het actiedoel Kans voor een Kind door de heer van der Hoeven; met heel veel interesse!

Die interesse zetten velen de eerste weken van de maand december om in “actiebereidheid". Op de donderdag voor de kerstvakantie, de dag van de afronding van het Programma van Toetsing en afsluiting van klas 4 en de sportdag voor klas 1 tot en met 3, kon de organiserende goede doelen commissie een bedrag van € 5841,00 overmaken op de bankrekening van de Stichting Kans voor een Kind in Twente. Een prestatie waarmee ze het in onze regio samen weer mogelijk maken om meerdere kinderen een “kans” te geven! Weer een prestatie waar ze trots op mogen zijn op de leerlingen, de jongeren in de regio Losser van Twents Carmel College. Maar ook op de inwoners van diezelfde regio. Zij zijn het die dit mooie bedrag mogelijk gemaakt hebben. Het Twents Carmel College is hier dankbaar voor.

Het beste beentje voor

Als tegenprestatie om zich, naast het verwerven van de sponsorgelden, ook nog daadwerkelijk in te zetten, zetten de leerlingen (en hun begeleiders, de docenten van locatie Losser van TCC)  vrijdag 21 december “hun beste beentje voor” door - onder niet al te florissante weersomstandigheden- in klassenverband een tocht te lopen in de mooie omgeving van Losser.

Na een afsluiting met -passend bij weer en seizoen- warme chocolademelk en een broodje worst, kan ieder dan aan een welverdiende kerstvakantie beginnen!


 

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid