Nieuws

Tophandbal met een hoog Lossers gehalte

Zaterdagavond 17 november was de sporthal ’t Hoge Vonder in Deurningen afgeladen vol met bezoekers die waren gekomen om de Twentse derby DSVD 1 en Borhave te bekijken. En ze waren niet voor niets gekomen. Een spetterende wedstrijd met toppers aan beide kanten. Een sportieve maar harde wedstrijd. Een lust om naar te kijken en de stand ging gelijk op. Spanning ten top.

Spanning tot de laatste seconde

De eerste helft werd afgesloten met 9-8 voor DSVD. Vervolgens ging de strijd weer gelijk op in de tweede helft. In de laatste minuut was de stand 30-29 voor Borhave. Borhave nam een time-out. Met nog 32 seconden te spelen wist DSVD op gelijke hoogte te komen. De wedstrijd werd afgesloten met een gelijkspel 30-30. Een fantastische avond en uitslag voor de beide teams en zeker ook voor de bezoekers.