Nieuws

SV De Lutte JO9-1 kampioen

SV De Lutte JO9-1 (F1), uitkomend in de 1e klasse, is zaterdag 6 mei kampioen geworden in de voorjaarscompetitie van 2017

Zonder puntverlies

De jongens hebben nog een tweetal wedstijden te gaan maar het is niet meer mogelijk hen in te halen. Ze zijn dan ook zonder puntverlies kampioen geworden. In de kampioenswedstrijd, waarin werd gewonnen van FC Berghuizen met 3-0, was te merken dat de zenuwen de overhand hadden. Pas in de tweede helft wist De Lutte te scoren en kwam, met een doelpunt van Bram Pünt, op voorsprong. Het tweede doelpunt, gemaakt door Nout Eertman, bracht hen dichter bij het kampioenschap. De eindstand werd compleet door een eigen doelpunt van F.C. Berghuizen. Hierdoor werd het voor de andere clubs onmogelijk om SV De Lutte met 27 punten uit 9 wedstrijden nog in te halen.

Nagenoeg ditzelfde team werd in de voorjaarscompetitie van 2015 (toen als F5 in de 6e klasse) en in de najaarscompetitie van 2015 (toen als F3 in de in de 5e klasse) ook kampioen. Dus nu reeds voor de derde keer een kampioenschap voor dit team.

Deze fantastische competitie werd afgesloten met een gigantische beker voor de kampioenen

Gelijk na de wedstrijd was er voor de spelers een huldiging, waarbij er naast de beker voor alle teamleden een medaille was. Deze werd uitgereikt door Tim Lage Venterink namens het jeugdbestuur. Ook het talrijk toegestroomde publiek van ouders en grootouders waren hier getuige van. De spelers en de begeleiders hebben na afloop een rondrit door De Lutte gemaakt.

Het kampioensteam bestaat uit: Bjarne Grote Beverborg, Boet Pross, Bram Pünt, Finn Schasfoort, Jelle Kienhuis, Jurre van Langen, Nout Eertman, Nout Rongen en Pim Olde Scholtenhuis met hun trainers en begeleiders Bas Pross, Dennis Eertman, Huub Grote Beverborg en Jesse Bosch.

 

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid